1. مریم
  2. عمومی
  3. یکشنبه, 27 تیر 1395

با سلام  
همه میدانیم جوانه گندم سرشار از ویتامین ها بخصوص ویتامین ای است ... آیا جوانه گندم را باید به صورت خام سرو کرد تا ویتامین آن حفظ شود؟در صورت پخته شدن ، ویتامین آن تا چه حد از دست می رود؟ اگر کسی قادر نباشد این جوانه را به صورت خام میل کند چه راهی را پیشنهاد میکنید؟ 
با سپاس فراوان

رای به این پست
نظر
هنوز نظری داده نشده است.


هنوز به این بحث پاسخی داده نشده است
مهمان
پاسخ شما
کد امنیتی
لطفا کپچای زیر را تکمیل نمایید