1. آزیتا
  2. رژیم غذایی و تغدیه
  3. یکشنبه, 22 بهمن 1391

سلام و خسته نباشید

می خواستم بدونم بدترین مواد غذایی که نباید مصرف کنیم کدام غذا ها هستند/ ممنون

رای به این پست
نظر
هنوز نظری داده نشده است.
آرمان پاسخ پذیرفته شده Pending Moderation
0
رای دادن
Undo
سلام در تکمیل فرمایشات دکتر، موارد ثانویه ای هم هستند که عنوان می کنم غذاهایی که ماندگاری بالا داشته اند چه کنسروی و چه سنتی نیز دارای نیترات بالا هستند و سم خاصی در آنها وجود دارد که نسبت به دوز آن عوارض مختلفی دارد از چاقی در دوز پایین گرفته تا دل درد سردرد سرگیجه و مسمومیت تا مرگ. می تونید باور کنید که شاید بدلیل خوردن یه کنسرو ماهی از دنیا بروید؟ چه مرگ کم قیمتیه! نمونه مواد سنتی هم در حالت اول غذاهای دودی هستند ماهی دودی برنج دودی و دودی های دیگه که من بلد نیستم در حالت دوم شور ها هستند که علاوه بر تغییر خاصیت عنصر شور شده مقدار نمک آن نیز بسیار مضر است در حالت سوم ترشی ها هستند که باعث به هم ریختن اسیدیته معده و ph بدن و اشتها می شوند در حالت چهارم غذاهای فریزری یا مانده دیروز هستند که هرچه از تاریخ طبخ آنها بگذرد مقدار نیترات سرطان زا در آنها افزایش یافته و به اصطلاح غذا جا افتاده تر می شود. مثلا قورمه سبزی یا قیمه را در نظر بگیرید که اولا هرچه بیشتر پخته شود جا افتاده تر می شود و مانده دیشب خوشمزه تر از همون دیشبیه! این یعنی نیتراتش بیشتر شده!
نظر
هنوز نظری داده نشده است.
دکتر فتحی پاسخ پذیرفته شده Pending Moderation
0
رای دادن
Undo
با درود بعضی مواد غذایی هستند که برای سلامتی مناسب نیستند و به علت بالا بردن ریسک بیماریها و سرطان، مصرف آنها باید محدود و یا از خوردن آنها اجتناب شود. که این مواد غذایی به شرح ذیل می باشند. 1 - [b]نوشابه[/b] به علت شکر موجود در آن باعث چاقی شما و ریسک بیماریهای قلبی عروقی و سرطان پانکراس را در شما افزایش می دهد. 2 - [b]چربیهای اشباع[/b] باعث افزایش کالسترول خون و تجمع چربی در دیواره رگهای خونی می شود و در پایان سبب انسداد عروق، و سکته های قلبی یا مغزی می شود. 3 - [b]چیپس[/b] سیب زمینی سرخ کرده علاوه بر چاقی به علت آزاد شدن ماده آکریل آمید در دمای بالا هنگام سرخ کردن سیب زمینی، سبب افزایش سرطان ها می شود. 4 - فراورده های گوشتی [b]سوسیس و کالباس[/b] فاقد مواد معدنی ( فیبرها ) هستند و به علت مواد افزودنی ( نمک، مواد شیمیایی نگهدارنده و ...) ریسک سرطان روده بزرگ را افزایش می دهند. 5 - [b]مرغ سرخ شده با پوست، کیک های خامه ای، بستنی تهیه شده از شیر چرب و خامه، ذرت بوداده که کره اندود شده باشد[/b] جزء غذاهای با کالری زیاد هستند و باعث چاقی شما می شوند.
نظر
هنوز نظری داده نشده است.
  • صفحه :
  • 1


هنوز به این بحث پاسخی داده نشده است
مهمان
پاسخ شما
کد امنیتی
لطفا کپچای زیر را تکمیل نمایید