1. پگاه
  2. عمومی
  3. چهارشنبه, 11 بهمن 1391

سلام و خسته نباشید خدمت زحمت کشان سایت سلامتی

اگر امکان دارد در مورد خواص شلغم و لبو مختصری توضیح بدهید؟

رای به این پست
نظر
هنوز نظری داده نشده است.
مسیح پاسخ پذیرفته شده Pending Moderation
0
رای دادن
Undo
با سلام خواص دارویی شلغم شلغم از نظر طب قدیم ایران گرم و تر است. خواص شلغم آنقدر زیاد است كه می توان گفت این گیاه برای هر دردی درمان است و اگر مردم می دانستند كه این گیاه چقدر فایده درد تمام باغچه های خانه خود را شلغم میكاشتند و هر روزه از آن استفاده می كردند . 1)شلغم مقوی است. 2)شلغم اشتها آور است. 3)شلغم ضعف جنسی را درمان كرده و اسپرم را زیاد می كند. 4)شلغم سرفه را تسكین می دهد. 5)ترشی شلغم بهترین نوع ترشی است زیرا مقوی معده و روده ها و اشتها آور است. 6)آب شلغم قند خون را پائین می آورد. 7)تخم شلغم را اگر سرخ كرده و بخورید برای ضعف جنسی موثر است. 8)اگر گلو درد دارید آب پخته شلغم را قرقره كنید. 9)خوردن آب شلغم درمان كننده جوش صورت است. 10)آنهایی كه حافظه ضعیف دارند حتما باید شلغم بخورند زیرا ثابت شده است كه شلغم حافظه را تقویت می كند. 11)شلغم شب كوری را درمان می كند. 12)شلغم بعلت داشتن ویتامین B1 علاج كم خونی است. 13)شلغم برای رشد و نمو استخوانها مفید است بنابراین زنان باردار و شیرده حتما باید از آن استفاده كنند . 14)زن حامله ای كه در مدت بارداری شلغم خورده باشد بچه اش زودتر رشد كرده ، زودتر حرف می زند و حتی زودتر راه می افتد و در مقابل امراض مقاومت بیشتری خواهد داشت . 15)آنهایی كه غده تیروئیدشان كم ترشح می كند باید حتما شلغم بخورند زیرا شلغم بعلت داتشن ید فراوان ترشحات غده تیروئید را تنظیم می كند . 16)شلغم مهمترین گیاه ضد سرطان است و حتی گسترش سرطان را متوقف می كند . 17)شلغم درمان بسیاری از بیماریهای پوستی است. 18)شلغم پخته بهترین دارو برای برونشیت است. و بالاخره سعی كنید كه در فصل زمستان برای پیشگیری از سرماخوردگی و بیماریهای تنفسی اقلا چند بار در هفته شلغم بخورید شلغم پخته بهترین صبحانه است . بدن را تمیز كرده و مواد سمی را ازبدن خارج می سازد .همانطور که در بالا گفته شد آب شلغم خام خواص بیشتری از شلغم پخته دارد بشرطی كه معده شما را ناراحت نكند . beytoote.com خواص لبو اسم من ((چغندر)) است ! خام من به اندازه عسل خاصیت دارد. درمان بى دریغ رعشه هستم . درد مفاصل و نقرس را درمان مى كنم خوردن آب برگ من ، مسكن سردرد و دندان درد است . و آنها كه از شوره مو رنج مى برند، علاج ناراحتى خود را در من خواهند یافت ... من چغندر هستم . به من چگندر و چندرهم مى گویند. اعراب مرا ((سلق )) صدا مى كنند. در گذشته به پخته بیخ من لبلبو و اكنون لبو مى گویند. چغندر گیاه شناسان قدیم ایران بیخ مرا از دسته میوه ها و سبزیها جدا كرده و جزو هویجها شمرده اند ولى برگ من در دسته سبزیهاست . برگ من سحرگاه بى مزه و شامگاه شیرین است . زیرا در روز با كمك نور آفتاب ، قند مى سازم و شب بتدریج آنرا جهت ذخیره به بیخ خود كه انبار من است مى فرستم و به همین جهت است كه اگر برگ مرا صبح بچینند و میل نمایند، جزء سبزیهاى خنك بوده ، و عصر خنكى كمترى دارم ، و خیلى متاءسفم كه شما نمى توانید برگ و بیخ مرا خام خام میل نمایید والا مى توانستم ادعا كنم كه خداوند بعد از عسل ، شفا را در من قرار داده است . بیخ من اگر خام خورده مى شد، بدون شك شما مى توانستید آنرا عسل گیاهى بدانید. من با این كه خاصیت مسهلى ندارم معذلك پاك كننده شكم هستم . به هضم غذا كمك مى كنم و التهاب معده را فرو مى نشانم . مفیدترین و بهترین اعضاى من ، برگ من است و بعد ساقه هاى آن و سپس بیخ من كه پخته آن ((لبو)) نام دارد. قند من براى مبتلایان به مرض دیابت خوب نیست ، ولى در عوض خداوند مصلح آن ، یعنى دواى مرض قند را در ساقه و برگ من قرار داده است . مشروط بر این كه صبح زود آنرا بچینید و در سایه حفظ نمایید. برگهاى كلفت من سنگین و دیر هضم است ، ولى در اثر پختن سختى و نفخ آن از بین مى رود، خنكى برگهاى نازك من زیاد است ، و قوت غذایى كمترى دارد، ولى در عوض دواى بسیار خوبى است . خوردن پخته من رعشه را معالجه مى كند، مخصوصا برگ سرخ رنگ آن اگر آنرا خام با سركه و خردل بخورید، طحال را باز مى كند و ورم آن را فرو مى نشاند، جهت درد پشت و مثانه و امراض مقعد مفید است . آب برگ من با داروهاى مسهل ، به اخراج بلغم كمك مى كند. جهت درد مفاصل و نقرس سودمند است . اگر بیخ مرا با عسل ممزوج كرده و در بینى بكشید فضولات را پاك مى كند. خوردن آب برگ من جهت سردرد و دندان درد مفید است . كمپرس با آب برگ من قرمزى چشم را از بین مى برد. مخصوصا اگر با روغن بادام یا عسل مخلوط كرده باشید. شستشو با جوشانده برگ من ، شوره و چربى سر را از بین میبرد. مخصوصا اگر آن را گرم كنید و با پنبه یا باند روى پلك چشم كمپرس كنید. اگر چند قطره آب نیم گرم برگ مرا در گوش بچكاند، درد آن را ساكت مى كند. مخصوصا اگر با روغن بادام یا عسل مخلوط كرده باشید. شستشو با جوشانده برگ من ، شوره و چربى سر را از بین مى برد و شپش را نابود مى كند. ضماد برگ من با بوره (اسید بوریك ) جهت كك مك و طاسى به كار مى رود، و همچنین براى ورم پشت پا و استسقاء و سایر اورام مفید است ، تنقیه با آب نیم گرم من جهت ورم روده و گرفتگى آن نافع است . اگر دست و پاى شما و كودكان شما در اثر سرمازدگى تركى پیدا كرده است ، نگران نباشید آن را مدتى در آب گرم من بگذارید برطرف خواهد شد. مالیدن برگ پخته من پس از سرد شدن ، درمان سوختگى آتش و آب جوش است و آفتاب زدگى را معالجه مى كند. ضماد برگ كوبیده من جهت تسكین درد و پاك كردن كك مك و معالجه طاسى و با عسل جهت دمل و جوشهاى جلدى و با حنا جهت رویاندن مو و رشد آن و با روغن بادام جهت فروكش ‍ كردن اورام و خوردن آن با خردل مسكن شكم درد بوده ، و بادشكن مى باشد. من به علت داشتن ارسنیك و گوهر شب چراغ و روبیدیم از بیمارى جذام جلوگیرى مى كنم و به علت داشتن فسفر غذاى مغز بوده ، و نیروى حافظه را زیاد مى كنم . اعصاب را محكم مى نمایم و حرارت خون را مى نشانم و استخوان بندى را تقویت مى كنم . من براى درد كلیه مفید مى باشم ، من داراى مواد ازته ، مواد قندى ، املاح معدنى مثل كلسیم و آهن نیز مى باشم و این خاصیت در برگ من زیادتر است . آب لبو براى بهبود التهاب مثانه ، رفع یبوست و بیماریهاى پوست مصرف مى شود. بو داده پوست بیخ مرا مى توان مانند قهوه دم كرده و نوشید. من داراى ویتامین ((آ)) به صورت جوهر زردك ، و انواع ویتامین هاى ((ب )) و ((ث )) بوده اشتهاآور هستم ، برگ قرمز من به علت داشتن ویتامین هاى زیاد و كمى آرسنیك و روبیدیم تا بخواهید مفید است . حال كه خواص لبو را دانستید و توجه فرمودید كه بیخ من تمام مواد لازم را از نظر ویتامین و آنزیم جهت هضم و جذب قند دارد، بد نیست بدانید كه قندى كه با كمك داروهاى شیمیایى از بیخ من گرفته مى شود، فاقد این عوامل مفید بوده و براى اینكه در بدن شما سوخته و نیروى لازم را تحویل دهد، ناچار است كه این عوامل را از غذاهاى دیگر و ذخایر بدن گرفته ، انسان را دچار كمبود آنها ساخته و موجب گرسنگى نامرئى گردد و سرانجام صدها مرض ایجاد نماید، قند سفید یك غذاى محرك و بیمارى زاست و در زندگى نیم مصنوعى شما از غذاهاى كشنده محسوب مى شود. مرگ تدریجى كه از خوردن قند سفید به انسان دست مى دهد، عامل بسیارى از ناخوشى ها و ناراحتى هاى جسمى و روحى است . دندان را خراب مى كند خون را كثیف مى نماید. كبد را كه سكان كشتى بدن است خراب مى نماید و سلسله اعصاب را ضعیف مى سازد. به این جهت من به شما توصیه مى كنم كه براى شیرین كردن كام خود، حتى المقدور شیرینى هاى طبیعى مثل عسل ، مویز، شیره خرما و از بیخ پخته من (لبو) استفاده نمایید و اگر خواستید قند سفید بخورید از قند نیشكر بهره مند شوید. منبع : زبان خوراکیها
نظر
هنوز نظری داده نشده است.
  • صفحه :
  • 1


هنوز به این بحث پاسخی داده نشده است
مهمان
پاسخ شما
کد امنیتی
لطفا کپچای زیر را تکمیل نمایید