1. جواد شاهسوند
  2. مباحث پزشکی
  3. پنج شنبه, 08 مهر 1395

با سلام خدمت آقای دکتر

2 روز پیش از یک مغازه کیکی برای دختر 3 ساله ام خریداری کردم از نوعی که بیشتر برایش میخریدم تاریخ تولید و انقضاء هیچ مشکلی نداشت و از نظر ظاهری هم مثل همیشه بود

امه وقی کیک را به دخترم دادم و کمی از آن خورد گفت طعمش فرق میکند من هم مقداری خوردم و متوجه شدم کیک نا سالم است وقتی کیک را نصف کردم داخل کیک کپک زده بود و ما بدون آگاهی مقداری خورده بودیم من خوشبختانه مشکلی ندارم اما دخترم دچار تهوع و استفراغ شده است چه باید بکنم؟

رای به این پست
نظر
هنوز نظری داده نشده است.
مسیح پاسخ پذیرفته شده Pending Moderation
0
رای دادن
Undo
به خاطر داشته باشید که قارچ یکی از شایع ترین موجودات در محیط ما هستند آن ها در حال حاضر در مواد غذایی ما، در هوا و در سطوح زندگی می کنند. بنابراین، ما همه مقدار کمی از قارچ را بدون هیچ اثر مضری می خوریم. علاوه بر این، بدن مکانیسم های دفاعی متعدد برای محافظت در برابر هر ارگانیسم مصرفی دارد. که تقریباً به طور قطع زمانی که آن در تماس با اسید تولید شده در معده قرار گیرد فوراً نابود می شود. و به احتمال زیاد، هیچ چیز مشکلی پیدا نمی شود. آنها ممکن است کمی طعم کپک زده داشته باشند. شما برای چند ساعت ممکن است بیمار شوید. برخی قارچ ها میتوکسین تولید می کنند که شما را نمی کشد اما ممکن است سبب حالت تهوع و یا استفراغ شود اکثر قارچ ها به شما صدمه نمی زنند. اگر شما یا کودک شما هر گونه علائمی مانند تهوع، درد شکم، استفراغ، یا اسهال یا تب، سرفه داشتید باید توسط پزشک بررسی شود. تا مطمئن شوید که همه چیز خوب است و عفونت جدی وجود ندارد.
نظر
هنوز نظری داده نشده است.
  • صفحه :
  • 1


هنوز به این بحث پاسخی داده نشده است
مهمان
پاسخ شما
کد امنیتی
لطفا کپچای زیر را تکمیل نمایید