1. دکتر فتحی
  2. رژیم غذایی و تغدیه
  3. پنج شنبه, 16 آبان 1392

با سلام

تمام اسید های چرب غیر اشباع طبیعی در دمای بدن مایع بوده و نقطه ذوب پایین داشته و از نظر غذایی ارزشمند هستند چربی های مفید مانند روغن زیتون حاوی پلی فنول  برای تامین سلامتی و بهترین نوع روغن با دمای سوخت پایین ( برای زینت سالاد )، روغن کانولا ( برای سالاد و پخت و پز )، روغن بادام زمینی ( مناسب برای سرخ کردن )، روغن کنجد ( برای طبخ و سالاد ) روغن آووکادو ( مناسب طبخ غذا در دمای بالا )، روغن هسته انگور ( جایگزین مناسب روغن زیتون)، روغن آفتابگردان ( حاوی ویتامین E )

 

رای به این پست
نظر
هنوز نظری داده نشده است.


هنوز به این بحث پاسخی داده نشده است
مهمان
پاسخ شما
کد امنیتی
لطفا کپچای زیر را تکمیل نمایید