1. محبوبه
  2. مجموعه مباحث
  3. شنبه, 28 تیر 1393

با سلام

خانم 30 ساله هستم که علاقه زیادی به چای شیرین دارم ولی در مقالات، شما مصرف زیاد شکر را برای سلامتی مناسب نمی دانید ولی مقاله شما راحع به عسل را خواندم شما عسل را برای سلامتی مفید می دایید می خواستم ببینم آیا می شود من چای را با عسل شیرین کرده و مصرف کنم؟

رای به این پست
نظر
هنوز نظری داده نشده است.
دکتر فتحی پاسخ پذیرفته شده Pending Moderation
0
رای دادن
Undo
با سلام غذا در بدن برای تهیه انرژی به گلوکز تبدیل می شود هر چه شما از غذاهای پیچیده تر ( کربوهیدرات سبوس دار و پیچیده ) بیشتر مصرف کنید بدن برای تجزیه غذا باید کار بیشتری انجام دهد. شکر از نسبت مساوی گلوکز و فروکتوز تشکیل شده است و به راحتی تجزیه و وارد گردش خون می شود. اگر فعالیت بدنی نداشته باشیم و بدن نتواند از انرژی آنها استفاده کند شکر به چربی تبدیل شده و در بدن ذخیره شده و سبب چاقی می شود. عسل از 30 درصد گلوکز و 40 درصد فروکتوز و 30 درصد مخلوطی از کربوهیدرات پیچیده و دارای فیبر است داشتن کربوهیدرات پیچیده در عسل سبب مصرف انرژی بیشتر در بدن می شود لذا مقدار انرژی که با خوردن عسل به بدن می رسد کمتر از مقدار انرژی ناشی از تجزیه عسل است زیرا بدن مقداری از انرژی را صرف هضم عسل کرده است. همچنین، عسل دارای مواد معدنی و مقادیر کمی عنصر روی (Zn ) یا سلنیوم ( Se ) و ویتامین ها می باشد. لذا عسل بهتر از شکر است ولی خوردن زیاد عسل هم سبب چاقی می شود ولی اگر چای خود را به جای شکر با عسل شیرین کنید مناسب تر است.
نظر
هنوز نظری داده نشده است.
  • صفحه :
  • 1


هنوز به این بحث پاسخی داده نشده است
مهمان
پاسخ شما
کد امنیتی
لطفا کپچای زیر را تکمیل نمایید