1. امین
  2. رژیم غذایی و تغدیه
  3. جمعه, 17 خرداد 1392

سلام  و خسته نباسید خدمت کارسناسان سایت سلامتی

می خواستم بپرسم غذاهای مانده بعد از طبخ را تا چه مدت می توان، نگهداری نمود. ممنون ازپاسخ شما

رای به این پست
نظر
هنوز نظری داده نشده است.
دکتر فتحی پاسخ پذیرفته شده Pending Moderation
0
رای دادن
Undo
با درود بهترین روش نگهداری مواد غذایی انجماد است. [b]گوشت[/b] 2 – 3 ماه به صورت انجماد، [b] میوه ها و انواع سبزیجات[/b] فریز شده 6 – 12 ماه ( خامه، ژله، شیر، کاهو، سس مایونز، تربچه، موز، خربزه، طالبی و تخم مزغ سفت را هرگز فریز نکنید ) آب میوه ها از وقتی درب آنها باز می شود حداکثر تا 3 روز در یخچال، گوشت و سبزیجات هم حداکثر 2 روزدر یخچال، سس گوجه فرنگی از وقتی درب آن باز می شود تا 5 روز، پنیر بعد از باز شدن درب تا یک ماه، تخم مرغ نپخته سالم حداکثر 4 هفته، [b]غذاهای باقی مانده[/b] را حداکثر 3 روز (مرغ، سالاد ماهی تن و پیتزا حداکثر تا دو ساعت بیرون از یخچال نباشد سریع در یخچال قرار دهید ) هر گونه غذا برای کودکان را بیشتر از 3 روز در یخچال نگهداری نکنید. اگر غذا کپک زد و یا بو می دهد مصرف نکنید. فقط کپک پنیر را می توانید کاملاً جدا کنید و سپس مصرف کنید. دمای یخچال باید بین 1 – 5 درجه باشد.
نظر
هنوز نظری داده نشده است.
  • صفحه :
  • 1


هنوز به این بحث پاسخی داده نشده است
مهمان
پاسخ شما
کد امنیتی
لطفا کپچای زیر را تکمیل نمایید