1. رضا ابراهيمي
  2. تغذیه و بیماری
  3. چهارشنبه, 19 تیر 1392
با سلام.آيا مصرف تن ماهي كه چند روز درب آن باز مانده باشد و در يخچال نگهداري شود ضرر دارد؟
رای به این پست
نظر
هنوز نظری داده نشده است.
دکتر امید سرامی پور پاسخ پذیرفته شده Pending Moderation
0
رای دادن
Undo
تن ماهی تاریخ مصرف گذشته و تن ماهی ای که پس از انداختن در آب جوش بازهم درب قوطیش ورم داشته باشد یادرب قوطیش فرورفتگی داشته باشد دارای باکتری بوتولیسم است و این باکتری بسیار کشنده است وباعث فلج شدن نیز است در ضمن باکتری بوتولیسم ممکن است در بعضی از مواد غذایی مانند سوسیس و کالباس و غیره نیز به وجود بیاید
نظر
هنوز نظری داده نشده است.
دکتر فتحی پاسخ پذیرفته شده Pending Moderation
0
رای دادن
Undo
با سلام اگر کنسرو تن ماهی ضربه خورده یا متورم باشد خریداری نکنید مدت زمان نگهداری کنسرو تن ماهی طولانی است مدت زمان نگهداری تن ماهی به صورت درب بسته تا 2 سال می باشد وقتی درب تن ماهی را پس از جوشاندن درآب باز کردید باقی‌مانده کنسرو را در ظرف شیشه‌ای درپوش دار ریخته و در یخچال نگهداری کنید چون احتمال آلوده شدن محتویات کنسرو به سطوح داخلی ظرف کنسرو وجود دارد. کنسرو تن ماهی درباز اگر جوشانده نشود تا[b] 3 روز[/b] می توانید در [b]یخچال نگهداری[/b] کنید كنسرو تن ماهی نباید به صورت در باز در دمای اتاق به مدت طولانی قرار داده شود مصرف زیاد تن ماهی می‌تواند سبب [b]مسمومیت با جیوه[/b] شود تن ماهی اگر در شرایط نامساعد نگهداری شود یا تاریخ مصرف آن گذشته باشد به سرعت فاسد می‌شود و سبب [b]ناراحتی گوارشی[/b] شود
نظر
هنوز نظری داده نشده است.
  • صفحه :
  • 1


هنوز به این بحث پاسخی داده نشده است
مهمان
پاسخ شما
کد امنیتی
لطفا کپچای زیر را تکمیل نمایید