1. فاطمه جوادی نیا
  2. تغذیه و بیماری
  3. یکشنبه, 15 تیر 1393

سلام

من بعلت بیماری سندرم آنتی فسفولیپد و سابقه امبولی مصرف کننده وارفارین و پردنیزولون هستم  که وارفارین با سبزیجات و بسیاری از غذاها در رژیم تداخل دارد چگونه باید جایگزین کرد در ضمن اینکه پردنیزولون هم موجب ورم من می شود

رای به این پست
نظر
هنوز نظری داده نشده است.
دکتر فتحی پاسخ پذیرفته شده Pending Moderation
0
رای دادن
Undo
با سلام وارفارین یک داروی رقیق کننده خون است که به جلوگیری از لخته شدن خون کمک می کند هیچ رژیم غذایی خاص برای وارفارین (کومادین) وجود ندارد. با این حال، غذاها و نوشیدنی های خاصی می تواند اثر وارفارین در جلوگیری از لخته شدن خون را افزایش دهد. این مهم است که در حال مصرف وارفارین به آنچه می خورید توجه داشته باشید. یکی از این موادی که می تواند اثر وارفارین را کاهش دهد [b]ویتامین K[/b] است این مهم است که روزانه چه مقدار ویتامین K دریافت کنید. متوسط مصرف روزانه ویتامین K برای مردان 120 میکروگرم و برای زنان بزرگسال 90 میکروگرم است. خوردن مقدار کمی از غذاهایی غنی از ویتامین K مشکل ایجاد نمی کند ولی باید از خوردن و نوشیدن مقادیر زیادی از ( [b]کلم پیچ، اسفناج، جوانه بروکسل، جعفری، خربزه، خردل، برگ چغندر و چای سبز[/b] ) اجتناب کرد. نوشیدنی های خاصی مانند [b]( آب قره قاط و الکل[/b] ) می تواند اثر وارفارین را افزایش می دهد و منجر به مشکلات خونریزی شود. لذا هنگام مصرف وارفارین از نوشیدن ان ها اجتناب کنید.
نظر
هنوز نظری داده نشده است.
  • صفحه :
  • 1


هنوز به این بحث پاسخی داده نشده است
مهمان
پاسخ شما
کد امنیتی
لطفا کپچای زیر را تکمیل نمایید