با سلام
طرز گرفتن شوری از کلم
[b]انتخاب کلم پس از یخ زدگی[/b] - آب و هوای سرد باعث ایجاد قند در گیاه که تلخی را کاهش دهد.
[b]طبخ کلم با شکر[/b] - اگر شما متوجه طعم تند و یا تلخی کلم شدید آن را با مواد شیرین تشکیل دهنده دیگر مانند ( پیاز زرد، فلفل دلمه ای قرمز یا نارنجی، هویج خرد شده، یا سیب ) و یا مقدار کمی شکر به مایع پخت و پز اضافه کنید.
[b]نمک[/b] - نمک تلخی را کاهش می دهد و مقدار کمی از نمک می تواند تلخی را کاهش دهد.
پخت و پز تلخی را از بین می برد اما اگر کلم شما طعم تلخ دارد و شما قصد استفاده خام و یا [b]سالاد کلم[/b] را دارید
برگ های بیرونی را کلم پوست کنده و از هسته خارج کنید برگ های خارجی را دور بیندازید
کلم را به چهار برش تقسیم کنید. برگ های هر برش را جدا کنید.
برگ ها را به عمق 2 اینچ در داخل یک ظرف بزرگ قرار دهید. [b]2 قاشق غذاخوری نمک[/b] را نم نم بر روی برگ ها بریزید. نمک را بر روی همه لایه های برگ کلم بریزید.
ظرف برگ کلم شور را در یخچال به مدت 2 تا 3 ساعت قرار دهید.
کلم را در صافی ریخته و زیر آب سرد کاملا شستشو دهید تا تلخی و شوری آن گرفته شود.