با عرض سلام و خسته نباشید آقای دکتر عزیز:
بنده ۲۲ساله مرد، تقریبا ۶ماه مبتلا به یبوست مزمن هستم، پس از مراجعه به پزشک و انجام کلیه آزمایش خون، مدفوع متوجه شدم خون پنهان در مدفوع مثبت هست بعدش دوباره اندوسکپی و کلونوسپی انجام دادم تو اون ها هم هیچی مشخص نشد دکتر بهم گفت ورم معده خفیف دارید و تنبلی روده دکتر برا یکماه دارو فیبر لاکس اکتیو، و دایجستیو آید و رانیتیدین بهم داد پس از اون هم نتیجه ای نگرفتم، علائم بیماریم بیشتر احساس سنگینی زیر قفسه سینه مخصوصا سمت چپ و آروغ شکم، نفخ و یبوست خیلی خیلی سخت که حتما باید از لاکتولوز استفاده کنم بعضی موقع اونقد شدید هست که فقط با لاکتولوز
تقریبا دفع میشه، همش احساس میکنم غذا که میخورم زیر قفسه سینهم جمع میشه پایین نمیره، من قبلا ۱۱۱ کیلو بودم رژیم گرفتم الان ۸۵ کیلو هستم این مریضیم فک کنم تو دوران رژیمم شروع شد
طی این مدت تمام این دارو ها رو مصرف کردم ولی نتیجه ای نگرفتم
لاکس اکتیو، دایجستیو آید، فیتولاکس، گاسترولیت باریج، لانسوپرازول، پنتوپرازول، مبورین، کلیدنیوم سی، بیزاکودیل، کمپلیت دایجستیو، ویتامین ب کمپلکس با آهن، پروبیوتیک، آنتی هیستامین، کلوفک، انتروگرمینا(برای تنظیم فلور روده)، لاکتولوز، متیرونیدازول، آموکسی سیلین(با این علائم بیماریم بدتر میشه).
لطفا کمکم کنید دیگه خسته شدم
با تشکر