رژیم غذایی

7 مزایا و استفاده از روغن کرچک

روغن کرچک روغن گیاهی چند منظوره است که مردم برای هزاران سال استفاده می کنند. این از طریق استخراج روغن از بذر گیاهRicinus communis ساخته شده است.

این دانه ها، که به عنوان دانه های کرچک شناخته می شوند حاوی آنزیم سمی به نام ریسین هستند. با این حال، روند گرمایش که روغن کرچک را غیر فعال می کند اجازه می دهد این روغن در استفاده ایمن باشد.
روغن کرچک دارای تعدادی از استفاده های طبی، صنعتی و دارویی است.
این معمولاً به عنوان یک افزودنی در مواد غذایی، داروها و محصولات مراقبت از پوست و همچنین یک روان کننده صنعتی و ترکیب سوخت بیودیزل استفاده می شود.
در مصر باستان، روغن کرچک به عنوان سوخت در لامپ ها سوزانده شد به عنوان یک درمان طبیعی برای درمان بیماری مانند سوزش چشم و حتی به زنان باردار برای تحریک زایمان داده می شد.
امروزه روغن کرچک به عنوان یک درمان کننده طبیعی مانند یبوست و بیماری های پوستی باقی می ماند و معمولا در محصولات زیبایی طبیعی استفاده می شود.
در اینجا 7 مزایا و روش استفاده از روغن کرچک بیان می شود.

1. روغن کرچک یک ملین قوی است

شاید یکی از شناخته شده ترین داروها، استفاده از روغن کرچک به عنوان یک ملین طبیعی باشد.
این به عنوان یک ملین محرک طبقه بندی شده است به این معنی که حرکت عضلات را افزایش می دهد که مواد را از طریق روده تحریک می کنند و به روده کمک می کند.
متابولیسم تحریک کننده به سرعت عمل می کند و معمولاً برای کاهش یبوست موقت استفاده می شود.
هنگامی که خوراکی مصرف می شود روغن کرچک در روده کوچک شکسته می شود و اسید ریسینولئیک را آزاد می کند اسید چرب اصلی در روغن کرچک است. اسید ریسینولئیک سپس توسط روده جذب می شود و یک اثر ملین قوی را تحریک می کند.
در واقع، مطالعات متعدد نشان داده اند که روغن کرچک می تواند یبوست را از بین ببرد.
به عنوان مثال، یک مطالعه نشان داد که وقتی افراد سالخورده روغن کرچک را دریافت کردند علائم یبوست در آنها از جمله زورزدن در هنگام دفع کاهش یافت احساس حرکات روده ناقص کاهش یافت.
در حالی که روغن کرچک در دوزهای کوچک ایمن در نظر گرفته می شود مقادیر بالاتر می تواند باعث گرفتگی شکم، تهوع، استفراغ و اسهال شود.
اگر چه می توان آن را برای رفع یبوست گاه به گاه مورد استفاده قرار داد ولی روغن کرچک به عنوان درمان برای مسائل درازمدت توصیه نمی شود.

مطلب مرتبط: رژیم لاغری آنلاین
نرم افزار رژیم لاغری، برنامه کاهش وزن خود را به صورت آنلاین در موبایل و ایمیل خود دریافت کنید
رژیم لاغری
 

2. روغن کرچک یک مرطوب کننده طبیعی است

روغن کرچک غنی از اسید ریسینولئیک، اسید چرب غیر اشباع است.
این نوع چربی ها به عنوان روان کننده ها عمل می کند و می تواند برای مرطوب کردن پوست استفاده شود.
رطوبت را با جلوگیری از حذف آب از طریق لایه بیرونی پوست حفظ می کند.
روغن کرچک اغلب در لوازم آرایشی برای افزایش هیدراتاسیون استفاده می شود و اغلب به محصولاتی مانند لوسیون، آرایشی و پاک کننده ها اضافه می شود.
شما همچنین می توانید این روغن غنی را به عنوان یک جایگزین طبیعی برای مرطوب کننده ها و لوسیون ها خریداری کنید.
بسیاری از محصولات مرطوب کننده محبوب موجود در فروشگاه دارای مواد مضر بالقوه مانند نگهدارنده ها، عطر ها و رنگ ها هستند که می توانند پوست را تحریک و سلامت کلی را از بین ببرند.
تعویض این محصولات با روغن کرچک می تواند به کاهش میزان قرار گرفتن در معرض این مواد افزودنی کمک کند.
به علاوه، روغن کرچک ارزان قیمت است و می تواند بر روی صورت و بدن استفاده شود.
روغن کرچک غلیظ است بنابراین اغلب با روغن های دیگر مانند روغن بادام، روغن زیتون و نارگیل مخلوط می شود تا مرطوب کننده فوق العاده آبرسان شود.
اگرچه استفاده از روغن کرچک بر روی پوست برای بیشتر افراد ایمن است اما در بعضی افراد ممکن است واکنش حساسیتی ایجاد کند.

3. ترویج بهبود زخم

استفاده از روغن کرچک بر زخم یک محیط مرطوب را ایجاد می کند که باعث بهبودی و جلوگیری از خشک شدن زخم ها می شود.
ونلکس، یک پماد محبوب است که در درمان های بالینی برای درمان زخم ها استفاده می شود و شامل ترکیبی از روغن کرچک و پرو بالسام، که از درخت Myroxylon گرفته شده است.
روغن کرچک رشد بافت را تحریک می کند به طوری که می تواند بین زخم و محیط زیست ایجاد شود و خطر عفونت کاهش یابد.
همچنین باعث کاهش خشکی و ایجاد سلول های پوست مرده می شود که می تواند شفای زخم را تاخیر دهد.
مطالعات نشان داده اند که پماد حاوی روغن کرچک ممکن است به ویژه در بهبود زخم های فشاری مفید باشد.
یک مطالعه در مورد اثرات ترمیم زخم پماد حاوی روغن کرچک در 861 نفر از ساکنان خانه های پرستاری با زخم های تحت فشار دیده شد.
کسانی که زخم های آنها با روغن کرچک درمان می شود میزان بهبودی و زمان بهبودی کوتاه تر از درمان های دیگر است.

4. اثرات ضد التهابی مؤثر

اسید ریسیولینیک، اسید چرب اصلی موجود در روغن کرچک دارای خواص ضد التهابی چشمگیر است.
مطالعات نشان داده است که وقتی روغن کرچک به طور موضعی استفاده می شود التهاب را کاهش می دهد و درد را کاهش می دهد.
ویژگی های کاهش درد و ضد التهابی روغن کرچک ممکن است به خصوص برای افرادی که دارای بیماری التهابی مانند آرتریت روماتوئید یا پسوریازیس هستند مفید می باشد.
مطالعات حیوانی و لوله آزمایش نشان داده است که اسید ریسینولئیک درد و تورم را کاهش می دهد.
یک مطالعه نشان داد که درمان با ژل حاوی اسید ریسینولئیک منجر به کاهش قابل توجهی در درد و التهاب پوست در مقایسه با سایر روش های درمانی شد.
یکی از اجزای تست لوله همان مطالعه نشان داد که اسید ریسینولئیک به کاهش التهاب ناشی از سلول های آرتریت روماتوئید انسان بیش از یک درمان دیگر کمک می کند.
به استثنای پتانسیل روغن کرچک برای کاهش التهاب، به لطف خواص مرطوب کننده آن، ممکن است از پوست خشک و تحریک شده در کسانی که دارای پسوریازیس هستند کمک کند.
اگر چه این نتایج امیدوار کننده است مطالعات بیشتری در مورد انسان برای تعیین اثرات روغن کرچک در شرایط التهابی مورد نیاز است.

5. کاهش آکنه

آکنه یک بیماری پوستی است که می تواند سبب بروز جوش های بزرگ و دردناک در صورت و بدن شود.
این شایع ترین در نوجوانان و بزرگسالان جوان است و می تواند سبب اعتماد به نفس منفی در آنها شود.
روغن کرچک دارای چندین ویژگی است که ممکن است به کاهش علائم آکنه کمک کند.
تصور می شود که التهاب عامل رشد و شدت آکنه است بنابراین استفاده از روغن کرچک به پوست ممکن است به کاهش علائم التهاب کمک کند.
آکنه نیز با عدم تعادل نوع خاصی از باکتری ها که معمولا بر روی پوست یافت می شود، شامل استافیلوکوک اورئوس است.
روغن کرچک داراي خواص ضد میکروبی است که ممکن است در هنگام بروز بیش از حد باکتری ها در برابر پوست تاثیر بگذارد.
یک مطالعه لوله آزمایش نشان داد که عصاره روغن کرچک دارای قدرت قابل توجه ضد باکتری است که مانع رشد چندین باکتری از جمله استافیلوکوک اورئوس می شود.
روغن کرچک نیز یک مرطوب کننده طبیعی است بنابراین ممکن است پوست ملتهب شده و متورم را در افراد مبتلا به آکنه ملایم کند.

6. مبارزه با قارچ

Candida albicans نوعی قارچ است که معمولا مسائل دندانی مانند رشد بیش از حد پلاک، عفونت لثه و عفونت های کانال ریشه را ایجاد می کند.
روغن کرچک دارای خواص ضد قارچی است و ممکن است به مبارزه با Candida کمک کند و دهان را سالم نگه دارد.
یک مطالعه لوله آزمایش نشان داد که روغن کرچک کاندیدا آلبیکن ها را از ریشه های دندان های آلوده انسان حذف می کند.
روغن کرچک نیز ممکن است به درمان استوماتیت مرتبط با پروتز کمک می کند استوماتیت بیماری دردناک است که به علت رشد بیش از حد کاندیدا ایجاد می شود. این مسئله رایج در افراد مسن است که دندان مصنوعی دارند.
مطالعه در 30 سالمند مبتلا به استوماتیت مرتبط با دندانپزشکی نشان داد که درمان با روغن کرچک موجب بهبود علائم بالینی نشانه های استوماتیس، از جمله التهاب می شود.

7. مو و پوست سر شما را سالم نگه می دارد

بسیاری از مردم از روغن کرچک برای یک مو طبیعی استفاده می کنند.
موهای خشک یا آسیب دیده به طور خاص می توانند از یک مرطوب کننده قوی مانند روغن کرچک استفاده کنند.
استفاده از چربی های مانند روغن کرچک به مو به طور منظم، باعث شل شدن مو، افزایش انعطاف پذیری و کاهش احتمال شکستگی می شود.
روغن کرچک ممکن است برای افرادی که دارای شوره سر هستند مفید باشد که یک وضعیت پوستی معمولی است که پوست خشک و پوسته روی سر دارد.
اگر چه علل مختلفی از شوره سر وجود دارد آن را به درماتیت seborrheeic، یک بیماری پوستی التهابی است که موجب تارهای قرمز و جزیی در پوست سر می شود.
به علت توانایی استفاده از روغن کرچک به پوست سر، پوست خشک و تحریک شده را مرطوب می کند و ممکن است باعث کاهش خراش پوست شود.

بیشتر بخوانید: آیا می توان روغن کرچک را برای رشد مو استفاده کرد؟

اقدامات احتیاطی روغن کرچک

بسیاری از مردم از روغن کرچک برای درمان انواع مسائل استفاده می کنند بیشتر از طریق خوردن روغن و یا استفاده از آن به پوست.
اگر چه روغن کرچک به طور کلی ایمن در نظر گرفته می شود اما در بعضی افراد ممکن است واکنش های جانبی و عوارض ناخواسته ای ایجاد کند.
زنان در تمام مراحل حاملگی باید از مصرف روغن کرچک جلوگیری کنند.
می تواند باعث اسهال شود: در حالی که این می تواند یک راه موثر برای کاهش یبوست باشد اگر شما بیش از حد مصرف کنید سبب اسهال می شود اسهال می تواند باعث کمبود آب بدن و اختلالات الکترولیتی شود.
می تواند باعث واکنش های آلرژیک شود: در بعضی از افراد هنگام استفاده بر پوست به واکنش های آلرژیک منجر می شود. ابتدا سعی کنید یک مقدار کوچک را به پوست بمالید تا ببینید که بدن شما واکنش می دهد.

دکتر فتحی
Author: دکتر فتحی

امیدوارم کمکی هرچند کوچک به ارتقا سلامت جامعه شود. سوالات خود را می توانید در انجمن سلامتی مطرح نمایید برای مطرح کردن سوال کلیک کنید. جهت مطرح کردن سوالات خصوصی کلیک کنید.
.




سوال یا نظر خود را مطرح نمایید.

ارسال نظر به صورت مهمان ثبت نام or ورود به حساب کاربری
پیوست ها (0 / 3)
Share Your Location

نظرات (0)

رتبه 0 از 5 بر مبنای 0 رای
هنوز هیچ نظری درباره این پست وجود ندارد
© 2018 , وب سایت رژیم سلامتیاستفاده از مطالب تنها با درج لینک مستقیم مجاز است.

Search