1. نرگس احمدی
  2. رژیم غذایی و تغدیه
  3. سه شنبه, 17 تیر 1393

برای بر طرف نمودن تلخی کلم در سالاد چکارکنیم؟

رای به این پست
نظر
هنوز نظری داده نشده است.
دکتر فتحی پاسخ پذیرفته شده Pending Moderation
0
رای دادن
Undo
با سلام طرز گرفتن شوری از کلم [b]انتخاب کلم پس از یخ زدگی[/b] - آب و هوای سرد باعث ایجاد قند در گیاه که تلخی را کاهش دهد. [b]طبخ کلم با شکر[/b] - اگر شما متوجه طعم تند و یا تلخی کلم شدید آن را با مواد شیرین تشکیل دهنده دیگر مانند ( پیاز زرد، فلفل دلمه ای قرمز یا نارنجی، هویج خرد شده، یا سیب ) و یا مقدار کمی شکر به مایع پخت و پز اضافه کنید. [b]نمک[/b] - نمک تلخی را کاهش می دهد و مقدار کمی از نمک می تواند تلخی را کاهش دهد. پخت و پز تلخی را از بین می برد اما اگر کلم شما طعم تلخ دارد و شما قصد استفاده خام و یا [b]سالاد کلم[/b] را دارید برگ های بیرونی را کلم پوست کنده و از هسته خارج کنید برگ های خارجی را دور بیندازید کلم را به چهار برش تقسیم کنید. برگ های هر برش را جدا کنید. برگ ها را به عمق 2 اینچ در داخل یک ظرف بزرگ قرار دهید. [b]2 قاشق غذاخوری نمک[/b] را نم نم بر روی برگ ها بریزید. نمک را بر روی همه لایه های برگ کلم بریزید. ظرف برگ کلم شور را در یخچال به مدت 2 تا 3 ساعت قرار دهید. کلم را در صافی ریخته و زیر آب سرد کاملا شستشو دهید تا تلخی و شوری آن گرفته شود.
نظر
هنوز نظری داده نشده است.
  • صفحه :
  • 1


هنوز به این بحث پاسخی داده نشده است
مهمان
پاسخ شما
کد امنیتی
لطفا کپچای زیر را تکمیل نمایید

تمامي كالاها و خدمات سایت رژیم سلامتی، حسب مورد داراي مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعاليت‌های اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوری اسلامی ايران است.

تمامي كالاها و خدمات سایت رژیم سلامتی، حسب مورد داراي مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعاليت‌های اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوری اسلامی ايران است.

© 2019 , وب سایت رژیم سلامتیاستفاده از مطالب تنها با درج لینک مستقیم مجاز است. حامی: Email Specialist

Search