بادرود
بسیاری از ویتامین ها به راحتی با فراوری و پختن غذا در دمای بالا و ذخیره سازی طولانی مدت از بین می روند.
1- میوه ها و سبزیجات وقتی که در رسیدگی کامل چیده شوند و سپس بلافاصله خورده شوند بیشترین میزان مواد مغذی را دارند لذا چیدن میوه ها در حالت کال و رسیدن میوه در حالت آزاد مناسب نیست.
2- مکان های تاریک و خنک بهترین گزینه برای ذخیره سازی غذاها هستند زیرا تخریب ویتامین ها در دماهای بالا تسریع می شود و ضمنا برخی ویتامین های محلول در آب از جمله ویتامین های B2 و C بسیار به نور حساس هستند.
3- بسیاری از ویتامین های محلول در آب بر اثر حرارت تخریب می شوند از این رو بهتر است زمان پخت غذا به حداقل برسد.
4- سبزیجات را بخار پز کنید یا با مقدار کمی آب بپزید.
5- غذاهای منجمد گزینه های خوبی هستند زیراعموما در حداکثر تازگی چیده شده اند و بلافاصله منجمد و برای حفظ مواد مغذی در دمای پائین نگهداری می شوند.