1. دکتر فتحی
  2. رژیم غذایی و تغدیه
  3. پنج شنبه, 16 آبان 1392

با سلام

تمام اسید های چرب غیر اشباع طبیعی در دمای بدن مایع بوده و نقطه ذوب پایین داشته و از نظر غذایی ارزشمند هستند چربی های مفید مانند روغن زیتون حاوی پلی فنول  برای تامین سلامتی و بهترین نوع روغن با دمای سوخت پایین ( برای زینت سالاد )، روغن کانولا ( برای سالاد و پخت و پز )، روغن بادام زمینی ( مناسب برای سرخ کردن )، روغن کنجد ( برای طبخ و سالاد ) روغن آووکادو ( مناسب طبخ غذا در دمای بالا )، روغن هسته انگور ( جایگزین مناسب روغن زیتون)، روغن آفتابگردان ( حاوی ویتامین E )

 

رای به این پست
نظر
هنوز نظری داده نشده است.


هنوز به این بحث پاسخی داده نشده است
مهمان
پاسخ شما
کد امنیتی
لطفا کپچای زیر را تکمیل نمایید

تمامي كالاها و خدمات سایت رژیم سلامتی، حسب مورد داراي مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعاليت‌های اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوری اسلامی ايران است.

تمامي كالاها و خدمات سایت رژیم سلامتی، حسب مورد داراي مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعاليت‌های اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوری اسلامی ايران است.

© 2019 , وب سایت رژیم سلامتیاستفاده از مطالب تنها با درج لینک مستقیم مجاز است.

Search