1. سارا
  2. رژیم غذایی و تغدیه
  3. جمعه, 26 مهر 1392

رژیم لاغری 20 روزه
با سلام خدمت کارشناسان سایت سلامتی می خواستم بپرسم این رژیم غذایی 20 روزه که در سایت جلیل بابایی آورده شده است برای بدن ضرری ندارد برای اطلاع متن مقاله را در زیر آورده ام ممنون می شوم راهنمایی کتید.
رژیم بیست روزه پاک سازی جسم از سم ها و مواد زائد
با رژیم بیست روزه از اکثر بیماریها، رهایی یابیم وطعم سلامتی چشیده و زند گی سالم و با شاط داشته باشیم اگراین رژیم را به دقت انجام دهیم برای تناسب اندام، آرامش، لاغری ، و چهره ای روشن را داریم و خواب عمیق و راحتی خواهیم داشت و از زندگی لذت خواهیم برد و با این رژیم هر روز از غذای جدیدی استفاده خواهیم کرد توضیح اینکه آنهای که در بعضی مواقع مثلا در گرفتگی عروق کرنر و یا در بعضی از تومور های بدخیم با خوش خیم طبق دستور پزشک یا حکیم می خواهند خام خواری کنند از غذاهای این رژیم می توانند استفاده نمایند اما به روش دیگر در این رژیم باید به نکاتی توجه داشت در طول دوره باید در روز 6  لیوان آب خورد و در روز حداقل نیم ساعت پیاده روی نمود یا ورزش کرد
روز یکم: صبحانه مرّبای هویج +یک لیوان شربت عسل با لیمو ترش تازه. ناهار: سالاد مخصوص. شام: سی گرم مغزبادام خام+ ده عدد انجیر خشک + یک عدد میوه ی فصل.
روز دوّم: صبحانه . مرّبای سیب + یک لیوان شیر بادام ناهار: حلیم جوانه گندم  + یک عدد میوه فصل . شام: پنج قاشق غذا خوری کنجد خام با پوست + پنج عدد خرما + یک عدد میوه فصل.
روز سوم: مربای موز + یک لیوان شیربادام ناهار: خوراک مخلوط + پنج عدد خرما + یک عدد میوه فصل شام: ده عدد بادام هندی + ده عدد انجیرخشک + یک عدد میوه فصل
روز چهارم: مرّبای خیار بوته ای + یک لیوان شیر بادام ناهار: سوپ کرفس + پنج عدد خرما + یک عدد میوه فصل. شام: حلوای مخصوص + یک عدد خیار بوته ای.
روز پنجم: صبحانه مربای به + یک لیوان شیر بادام .ناهار: فلفل دلمه سبز همراه با گوجه فرنگی + پنج عدد انجیرخشک + یک عدد میوه فصل . شام: پنجاه گرم نارگل + پنج عدد خرما + یک عدد میوه فصل.
روز ششّم: صبحانه پنجاه گرم جوانه گندم + یک قاشق مربا خوری عسل + ده عدد مغز بادام خام + یک عدد میوه فصل.ناهار: حلیم جوانه گندم + یک عدد میوه فصل شام: چهل گرم مغز بادام خام +پنج عدد خرما + یک عدد میوه فصل
روز هفتّم:صبحانه مرّبای هویج + یک لیوان شیر بادام. ناهار: حلیم جوانه گندم  هویج یک عدد میوه فصل .شام : پنج قاشق غذا خوری کنجد خام با پوست  + ده عدد انجیر خشک + یک عدد میوه فصل
روز هشتّم : صبحا نه :مربای سیب + یک لیوان شیر فندوق و گردو
 ناهار : سوپ کرفس + پنج عدد خرما + یک عدد میوه فصل
شام : سی گرم مغز بادام خام + یک قاشق غذا خوری عسل + یک عدد میوه فصل                                                                                                        روز نهم: صبحانه مر بای موز+ یک لیوان شیر بادام  نا هار: سا لاد مخصوص. شام : میوه فصل پا نصد گرم
روز دهم: صبحا نه : مرّبای خیار + یک لیوان شیر بادام . ناهار: حلیم جوانه گند م + یک عدد میوه فصل . سی گرم مغز بادام + ده عدد انجیر خشک + یک عدد میوه فصل
روز یازدهم: صبحا نه جوا نه گند م پنجاه گرم + ده گرم مغز بادام خام + یک قاشق مربا خوری عسل + یک عدد میوه فصل. نا هار: سالاد مخصوص . شام: حلوای مخصوص + یک عدد خیار بوته ای
روز دوازدهم: صبحا نه: مربای توت فرنگی + یک لیوان شیر بادام . ناها ر: سالاد مخصوص  شام. سیصد گرم انگور یا سایر میوه ها ی فصل
روز سیزدهم: صبحا نه: مربا ی گیلا س + یک لیوان شیر بادام . ناهار: سالاد مخصوص . شام: بادام زمینی پنجاه گرم + یک عدد میوه فصل
روز چها ردهم: صبحا نه مرّبای زرد آ لو+ یک لیوان شیر بادام . ناهار خوراک مخلو ط + پنج عدد خرما + یک عدد میوه فصل. شام : ده عدد مغز بادام هندی + پنج عدد انجیر + یک عدد میوه فصل
روز پانزدهم: صبحانه : مربای آلبا لو +یک لیوان شیربادام . نا هار: حلیم جوانه گندم + یک عدد میوه فصل. شام : پنجاه گرم چهار مغز (مغزبادام، گردو، فندق ، پسته ) + ده عدد انجیر + یک عدد میوه فصل
روز شانزدهم: صبحانه .مربای شاه توت با یک لیوان شیر بادام . ناهار: کتلت 2 عدد خرما + 1عدد میوه فصل شام: 5عدد بادام زمینی + 5 عدد مغز بادام خام 1عدد میوه فصل
روز هفدهم: صبحانه : 1لیوان شربت عسل + مربای موز . ناهار : املت + یک عدد میوه فصل . شام : حلوای مخصوص + یک عدد میوه فصل
روز هیجدهم: یک لیوان شیر بادام فندق + مربای شلغم .ناهار: کباب + یک عدد میوه فصل .شام : پنجاه گرم بادام زمینی + یک عدد میوه فصل
روز نوزدهم: صبحانه : یک لیوان شیر بادام + مربای هویج .ناهار : جوانه ها + چهار عدد خرما . شام : پنجاه گرم چهار مغز + یک عدد میوه فصل
روز بیستم: صبحانه: یک لیوان آب هویج با عسل + مربای کیوی. ناهار: سالاد مخصوص  شام : حلوای مخصوص + یک عدد خیار بوته ای .
همه موادها ی این رژیم خام هستند . در بین وعده ها ی غذای میتوانید از میوها استفاده کنید .
روزانه میتوا نید از آب سیب طبیعی با لیموترش تازه و یک قاشق عسل میل کنید.
روزانه : به مدت بیست دقیقه پیاده روی برای آنهای که مقدور نیست ورزش در خانه یا راه رفتن با ترد میل . روزانه شش لیوان  مایعات یا آب نیم ساعت قبل از غذا و دو ساعت بعد از غذا .
طرز تهیه غذای فوق
مربا جات خام
مقداری ازمیوه جات فصل : مثل هویج ، سیب ، موز، به ، شلغم ، کیوی ، موز، آلبالو، گیلاس، خیار، و  ..... را رنده کرده و یا ریز خرد کنید و با یک قا شق عسل و یک قا شق پودر بادام خام پوست کنده مخلوط کنید. و مربای شما آماده است البته موز و کیوی را به شکل حلقه حلقه نمائید .آلبالو وهلو وگیلاس را بعد از هسته درآوردن میتوانید تکه تکه کرده و روی آن عسل بریزید.
می توانید نصف لیموترش را درموقع خوردن اضا فه کنید.
طرز تهیّه شیربادام
پنجاه گرم مغز بادام خام و شیرین را در آب جوش بریزید بعد از یکی دو دقیقه آن را داخل آب سرد بریزید سپس پوست آنرا کنده و با پارچه ای خشک کنید و آسیاب کنید و داخل مخلوط کن ریخته سه قاشق عسل و چهار لیوان آب اضافه نموده به مدت پنج دقیقه هم بزنید . شیر بدست آمده بسیار سفید و خوشمزه است. این نوشیدنی برا ی بیماران عصبی افسردگی و نگرانی بسیار موّثر است. ناراحتی های پوستی و کبدی را بر طرف می کند و کسالت و فراموشی را از بین می برد. اشتها را باز می کند. در افرادیکه کم خون هستند میتوانند از بادام کم کرده مغزه پسته به آن اضافه کنند. یک چهارم. و از مغز فندوق و گردو هم می توان استفاده کرد.
سالاد مخصوص
مواد لازم: هویج، کاهو، خیاربوتهای ، انواع کل به مقدار لازم، سبز یجات معطّر به مقدار لازم، جوانه گندم سه قاشق غذاخوری ،  پیاز کوچک یک عدد، مغز بادام خام ده عدد، سیب درختی  یک عدد ، کشمش شسته شده یک قاشق بزرگ، کنجد خام با پوست  یک قاشق بزرگ، لیموترش به مقدار لازم، روغن زیتو ن طبیعی دو قاشق غذاخوری، نمک به مقدار لازم
طرز تهیه: همه مواد را ریز خرد ( درشت رنده ) کرده و در یک ظرف چینی بریزد و بعد جوا نه را به آن اضافه کنید .نمک روغن زیتون و لیموترش را روی آن بریزید و خوب مخلوط کنید سالاد شما آماده است میل کنید.
طرز تهیه حلوایی مخصوص
خرمای مرغوب بدون هسته800 گرم ، گردوی تازه 150 گرم، آرد جوانه گندم 200 گرم، دارچین آسیاب شده یک قاشق بزرگ، هل سبز سایده شده یک قاشق کوچک، پودر نارگیل و پسته از هر کدام  برای تزئین یک قاشق بزرگ، روغن زیتون درصورت تمایل سه قاشق غذاخوری
طرز تهیه : مغزگردو، دارچین، هل سبزرا آسیاب کرده با آرد جوانه گندم خوب مخلوط کنید و بعد موا د را در یک ظرف چینی با خرما مخلوط کنید و ورز دهید تا خمیر نسبتا سفتی بدست اید اگر زیاد  سفت شد چند قاشق گلاب به ان اضافه کنید تا شل شود در صورت تمایل چند قاشق روغن زیتون به آن اضافه کنید دوباره آن را مخلوط کنید تا خمیرنرم و براقی بدست آید مواد را در یک دیس پهن کرده و روی آن پسته و نارگل بپاشید روی آنرا با سلیفون بپوشانید در یخچا ل بگذارید و استفاده کنید.
سوپ کرفس
مواد لازم: ساقه کرفس ضخیم و سبز 3 تا 4 عدد، ساقه ترد کرفس1 تا 2عدد، جوانه 2 قاشق بزرگ، سیر متوسط 1 حبه، خیار بوته ای 1 عدد، جعفری تازه 20 شاخه، مغزه گردو 5 عدد، هویج فرنگی 1 عدد، لیمو ترش تازه . مقداری، روغن زیتون طبیعی 3 الی 4 قاشق متوسط، نعناع خشک 1 قاشق، نمک به مقدار لازم
طرز تهیه :ابتدا ساقه های ضخیم کرفس را اب بگیرید و در یک ظرف چینی بریزید بعد ساقه ترد کرفس هویج و خیاررا رنده کرده با بقیه مواد مخلوط کنید و هم بزنید مقداری نمک به آن بزنید وگردو و روغن زیتون و نعناع خشک را روی سوپ بریزید و بعد میل کنید خوب بجوید.
خوراک مخلوط
موّاد لازم: هویج 1 عدد، ساقه ترد کرفس 1 تا 2 عدد، جوانه گندم 2 قاشق بزرگ، جوانه عدس 2 قاشق بزرگ، جوانه ماش 2 قاشق بزرگ، کاهو 4 برگ،مغز بادام 10 عدد، مغزه گردو 3 عدد، مغزه پسته خام 15 عدد، مغزه فندوق خام 15 عدد، جعفری خرد شده 4 قاشق پر، گوجه فرنگی رسیده 2 عدد، پونه یا نعناع خشک 1 قاشق، سیر1 حبه، کشمش شسته شده یک قاشق بزرگ، روغن زیتون طبیعی نصف استکان، پودر نارگل 1قاشق بزرگ، آب زعفران 1 قاشق مرباخوری، لیموترش تازه به مقدار لازم
طرز تهّیه: همه مواد را ( به جز کشمش،پودر نارگل، لیموترش و پونه ) را با هم مخلوط  و چرخ کنید سپس نمک به آن اضافه کرده مخلوط کنید مواد تهّیه شده را در یک ظرف چینی ریخته با پودر نارگیل و پونه و روغن زیتون تزّئین کرده در آخر آ ب زعفران را روی آ ن بریزید و بعد میل کنید.
دلمه فلفل و دلمه گوجه فرنگی
مواد لازم: جوانه گندم 200 گرم، جوانه ماش 150 گرم، مغز گردو 100 گرم، هویج 1 عدد، سبزیجات معطّر خرد شده 4 قا شق بزرگ، پیاز کوچک 1عدد، ساقه ترد و کوچک، کرفس 1 شاخه، سیر 1 حبه، نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم، لیمو ترش تازه به مقدار لازم، روغن زیتون 2 تا 3 قاشق متوسط، آب زعفران 1 قاشق مرّباخوری
طرز تهیّه :ساقه ی کرفس، هویج، مغزه گردو، جوانه ها و سیررا چرخ کنید و پیاز را به صورت ریز خلال کنید و سبزیجات را به آن اضافه کنید و در آخر لیمو ترش و روغن زیتون اب زعفران و نمک و فلفل را به آنها اضافه کنید مواد آماده شده را داخل فلفل دلمه خالی شده و گوجه فرنگی خالی شده پر کرده و درب آن را گذاشته و در یخچال بگذارید و با لیموترش میل نمائید.
حلیم جوانه گندم
مواد لازم: جوانه گندم 200 گرم، مغز گردو 50 گرم، ارده 2 قاشق غذاخوری، عسل طبیعی 2 غذاخوری، دارچین سائیده شده 1 قاشق چای خوری، آب زعفران 1 قاشق مرّبا خوری
طرز تهّیه : ابتدا مغز گردو و جوانه گندم را چرخ کرده و بعد با یک قاشق ارده مخلوط کنید و در یک پیش دستی پهن کنید و با قاشق آن را حا لت دهید سپس عسل را بر روی آن بریزید تمام سطح آن را بپوشانید باقی مانده ارده را روی عسل ریخته و در آخر دارچین را روی ارده پاشیده و آ ب زعفران را به آ ن اضافه نمائید. حلیم آماده شده است.
کتلت
مواد لازم : جوانه گندم چرخ شده 100 گرم، گردوی آسیاب شده در حد چرخ شده 50 گرم، مغز لیموی عمانی بون هسته 3 عدد، نعناع و جعفری و تره خرد شده 8 قاشق، سماق قهوه ای به مقدار لازم، سیر پودر شده یا رنده شده 1 قاشق سوپ خوری، لیموترش تازه 4عدد، نمک به مقدار لازم، روغن زیتون طبیعی5 قاشق بزرگ، سماق قرمز تبریز به مقدار لازم
طرز تهیه: همه مواد را به جز سماق قرمز مخلوط کرده و خوب ورز دهید تا مواد به هم بچسبند و بعد تکه ای از مواد را برداشته و به شکل کتلت در آورید دست ها را کمی به آب بزنید تا مواد به دست شما نچسبد و کتلت ها را در سماق قرمز بغلتانید و در دیس بچینید و در یخچال بگذارید بعد از نیم ساعت  با روغن زیتون و با سالاد میل کنید.
املت
مواد لازم: جوانه گندم 100گرم، گوجه فرنگی 2عدد، روغن زیتون طبیعی 4 الی 5 قاشق، سیر1حبه، نمک به مقدار لازم
طرز تهیه: همه مواد را ریز خرد کنید و در بشقاب مناسب پهن کنید و روغن زیتون را بر روی آن ریخته و میل نمائید.
کباب
طرز تهیه کباب هم مثل کتلت است فقط به جای مغز گردو از مغز بادام استفاده شود و در سماق قهوه ای بغلتانید
جوانه ها
مواد لازم جوانه نخود ،جوانه ماش، جوانه گندم، جوانه عدس ، جوانه لوبیا همه را چرخ کرده و با سالاد و با روغن زیتون و لیمو ترش میل کنید
استفاده از بذرها ی ملّین
بذرهای ملّین عبارتند از: خاکشیر، بارهنگ، اسفرزه ، تخم ریحان ، تخم مرو بالنگ و تخم شربتی
طرز استفاده : خاکشیر و بارهنگ را بجوشانید یبوست را بر طرف می کند اگر یخما ل شود برای بند آمدن اسهال خوب است .
از سایر بذ رها به مقدا ر2 قاشق مرّبا خوری از یک نوع و یا از همه آنها با یک لیوان آب جوش اضافه کرده هم بزنید و بعد از لعاب دادن صبح ناشتا و شب هنگام خواب میل نمائید.
مقدار مصرف خاکشیر و بارهنگ شسته شده یک چهارم لیوان بعد از لعاب دادن دو مرتبه در روز است. خواص آنها رفع یبوست ،جلوگیری از توقف بیش از حد مواد غذا ی در رودها و با عث دفع سموم از بدن و پاکسازی از آلودگی ها و موجب سبکی جسم آرامش خیا ل لاغری تناسب اندام و فعال کردن سیستم گوارش خواهد بود

رای به این پست
نظر
هنوز نظری داده نشده است.


هنوز به این بحث پاسخی داده نشده است
مهمان
پاسخ شما
کد امنیتی
لطفا کپچای زیر را تکمیل نمایید

تمامي كالاها و خدمات سایت رژیم سلامتی، حسب مورد داراي مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعاليت‌های اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوری اسلامی ايران است.

تمامي كالاها و خدمات سایت رژیم سلامتی، حسب مورد داراي مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعاليت‌های اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوری اسلامی ايران است.

© 2019 , وب سایت رژیم سلامتیاستفاده از مطالب تنها با درج لینک مستقیم مجاز است. حامی: Email Specialist

Search