1. رضا
  2. مجموعه مباحث
  3. جمعه, 30 بهمن 1394

با سلام،
اگر تن ماهی جوشانده شود بدون این که درب آن را باز کنیم برای مصارف بعدی قابل استفاده است؟
به عبارت دیگر اگر تن ماهی جوشیده شود و پس از آن در شرایط مطلوب نگهداری شود تا قبل از سر رسید انقضای آن قابل استفاده است یا محدودیت دارد؟
ممنون از پاسخگویی شما.

رای به این پست
نظر
هنوز نظری داده نشده است.
مسیح پاسخ پذیرفته شده Pending Moderation
0
رای دادن
Undo
با سلام حرارت در کنسروی که یک بار جوشانده شده باعث فعال شدن اسپور باکتری و تولید سم توسط باکتری می شود لذا اگر کنسرو جوشانده شود باید بلافاصله مصرف شود
نظر
هنوز نظری داده نشده است.
رضا پاسخ پذیرفته شده Pending Moderation
0
رای دادن
Undo
متاسفانه به سوال بنده مستقیما اشاره نشد، ایا [b]تن ماهی جوشیده [u]بازنشده[/u][/b] قابل نگهداری هست یا باید سریعا مصرف شود؟
نظر
هنوز نظری داده نشده است.
دکتر فتحی پاسخ پذیرفته شده Pending Moderation
0
رای دادن
Undo
توصیه اکید بر این است که ماهی پخته‌شده یا تن ماهی جوشانده و بازشده باید بلافاصله مصرف شوند اما اگر بنا به دلایلی مقداری از این مواد خوراکی باقی ماند، در محیط بیرون از یخچال (دمای بین 5 تا 65 درجه سانتی‌گراد) فقط می‌توانید 2 ساعت آنها را نگهداری کنید. در یخچال نیز 24 تا 48 ساعت می‌توان این موادخوراکی را نگهداری کرد. البته اگر بخشی از تن ماهی باقی ماند، باید حتما آن را از قوطی خارج کرد و در ظرف شیشه‏‌ای ریخت و سپس در یخچال گذاشت.
نظر
هنوز نظری داده نشده است.
  • صفحه :
  • 1


هنوز به این بحث پاسخی داده نشده است
مهمان
پاسخ شما
کد امنیتی
لطفا کپچای زیر را تکمیل نمایید
© 2018 , وب سایت رژیم سلامتیاستفاده از مطالب تنها با درج لینک مستقیم مجاز است.

Search