1. محمد
  2. رژیم غذایی و تغدیه
  3. پنج شنبه, 21 دی 1391

سلام

میشه راجع به کربوهیدرات های ساده و پیچیده بیشتر توضیح بدهید و تاثیرشان را روی انسولین بگید چون نظرهای متفاوتی بین مصرف صبح، بعد خواب شب و بعد از تمرین گفته شده است ممنون از پاسخ شما

رای به این پست
نظر
هنوز نظری داده نشده است.
zafre.assistant پاسخ پذیرفته شده Pending Moderation
0
رای دادن
Undo
ممنون از شما
مرجع‌ها
  1. http://www.zafre.com/
نظر
هنوز نظری داده نشده است.
dariush پاسخ پذیرفته شده Pending Moderation
0
رای دادن
Undo
مرسی از این مطلب عالی
مرجع‌ها
  1. http://gowebsite.ir
نظر
هنوز نظری داده نشده است.
دکتر فتحی پاسخ پذیرفته شده Pending Moderation
0
رای دادن
Undo
با درود تمام گیاهان دارای کربوهیدرات هستند مواد غذایی حیوانی ( [b]غیر از شیر[/b] ) کربوهیدرات ندارند. بدن انسان نیز برای تامین گلوکز، نیاز به کربوهیدرات تازه مصرف شده دارد. مصرف زیاد کربوهیدرات های پر کالری موجب چاقی می شود زیرا کربوهیدرات ها به سادگی قابلیت تجزیه و تبدبل شدن به چربی را دارند. [b]کربوهیدرات پیچیده ( نشاسته )[/b]: کربوهیدرات پیچیده از ملکولهای قند که زنجیره های طولانی و پیچیده دارند ساخته می شود تمام غذاهای تهیه شده از غلات سبوس دار ( برنج، رشته، ماکرونی، انواع نان و بیسکویت )، حبوبات ( انواع لوبیا عدس، نخود و ماش ) و سبزیجات دارای کربوهیدرات پیچیده هستند این کربوهیدرات دارای ویتامین، مواد معدنی و فیبر هستند که در سلامت یک فرد مهم است گلوکز بدن را، از [b]کربوهیدرات ساده[/b]، فراوری شده یا تصفیه شده ( آب نبات، قند، شربت، و نوشابه های غیر الکلی ) تامین نکنید زیرا این نوع قند ها ویتامین، فیبر و مواد معدنی که در کربوهیدرات پیچیده وجود دارد را ندارند لذا به کربوهیدرات تصفیه شده کالری خالی نیز می گویند زیرا آنها هیچ ارزش تغذیه ای ندارند. البته کربوهیدرات ساده به طور طبیعی در میوه ها، شیر و محصولات لبنی یافت می شود که می توانید مصرف کنید بدن کربوهیدرات را به گلوکز تبدیل می کند و این گلوگز در سلولهای بدن و مغز استفاده می شود. گلوکزهای استفاده نشده در کبد و ماهیچه ها به صورت گلیکوژن ذخیره می شود و در مواقعی که مورد نیاز بدن باشد از آن استفاده می شود. تاثیر یک ماده غذایی بر قند خون را از میزان شاخص گلایسمیک اندکس آن مشخص می کنند این [b]شاخص گلایسمیک[/b] برای مواد غذایی از 1 – 100 درجه بندی می شود مواد غذایی دارای کربوهیدرات ساده که خیلی سریع هضم می شوند دارای بالاترین درجه گلایسمیک هستند و مواد غذایی که دیرتر هضم می شوند دارای شاخص گلایسمیک پایین هستند تاثیر کربوهیدرات بر روی گلوکز خون و سطح انسولین بستگی به نوع و مقدار کربوهیدرات دارد. مواد غذایی با شاخص گلایسمیک بالا نیاز به انسولین را افزایش می دهد و مواد غذایی با شاخص گلایسمیک پایین نیاز به انسولین را کاهش می دهد. در مورد تمرین های ورزشی تغذیه بعد از ورزش را در سایت مطالعه نمایید.
نظر
هنوز نظری داده نشده است.
  • صفحه :
  • 1


هنوز به این بحث پاسخی داده نشده است
مهمان
پاسخ شما
کد امنیتی
لطفا کپچای زیر را تکمیل نمایید

تمامي كالاها و خدمات سایت رژیم سلامتی، حسب مورد داراي مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعاليت‌های اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوری اسلامی ايران است.

تمامي كالاها و خدمات سایت رژیم سلامتی، حسب مورد داراي مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعاليت‌های اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوری اسلامی ايران است.

© 2019 , وب سایت رژیم سلامتیاستفاده از مطالب تنها با درج لینک مستقیم مجاز است.

Search