هویج سیاه اغلب در چین و هند است. هویج می تواند در بسیاری از رنگ های دیگر شامل بنفش، قرمز، سفید، زرد و سیاه نیز موجود باشد. تغییر رنگ به دلیل غلظت ترکیبات موجود در ان است. رنگ تیره انواع بنفش و سیاه، غلظت بالایی از انتوسیانین ها را دارند درحالی که هویج نارنجی و زرد مقادیر زیادی بتا کاروتن دارند.
هویج سیاه دارای شیرینی غیرمنتظرهای و همچنین یک عطر و طعم تند ملایم بعد از مصرف دارد. اگرچه این هویج در پوسته خارجی به رنگ سیاه است اما بسیاری از ان ها در مرکز خود رنگی تر هستند.
هویج سیاه غنی از مواد مغذی و رنگ ان از انتوسیانین ها است و دارای مزایای برای درمان بیماریهایی مانند جلوگیری از ابتلای به سرطانهای خاص، بیماری آلزایمر، توانایی شناخت بهتر، کاهش التهاب، بهینه سازی روند هضم دارد.
توانایی انتیاکسیدانی ان میتواند در آرتریت روماتوئید به کاهش التهاب و استرس اکسیداتیو کمک کند.
به علت سطوح فوقالعاده بالای آنتوسیانین ها، بدن شما را در برابر سلول های سرطانی تقویت می کند. آنتیاکسیدانها به حذف رادیکالهای آزاد و خنثی کردن فعالیتهای سرطانی انها در بدن کمک می کنند.
فیبر بالایی دارد و میتواند به تحریک حرکات و بهبود جذب مواد مغذی در روده کمک کند. همچنین به کاهش سطح کلسترول در بدن کمک می کند و سبب تنظیم انسولین و گلوکز در بدن می شود.
آنتیاکسیدانهای موجود در ان از رسوب پلاکت بتا آمیلوئید ( عامل آلزایمر و بیماری پارکینسون ) در مغز می کاهد.
بتا کاروتن در آن به عنوان یک آنتیاکسیدان خطر ابتلا به دژنراسیون ماکولا را کم می کند و از کاتاراکت جلوگیری می کند.
با وجود منافع زیاد آن اما پس از مصرف مقدار زیاد و بیش از حد هویج سیاه، برخی از عوارض مانند واکنشهای آلرژیک، تغییر رنگ پوست، مسمومیت و مشکلات مربوط به فشارخون ممکن است رخ دهد.
تمامي كالاها و خدمات سایت رژیم سلامتی، حسب مورد داراي مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعاليتهای اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوری اسلامی ايران است.