1. سارا
  2. رژیم غذایی و تغدیه
  3. سه شنبه, 21 فروردين 1397
سلام. هر وقت که توت فرنگی می خرم و در یخچال نگه می دارم سریعا کپک می زند و قابل خوردن نیست چکار کنم که مدت بیشتری بماند.ممنون
رای به این پست
نظر
هنوز نظری داده نشده است.
دکتر فتحی پاسخ پذیرفته شده Pending Moderation
0
رای دادن
Undo
ج. توت ها برای فاسد شدن و کپکی شدن سریع بدنام هستند. توت ها نباید در آب خیس شوند و در ظروف محفوظ از هوا نگهداری شوند زیرا آنها تمایل دارند سریعتر فاسد و قارچی شوند. آنها همچنین نباید در فریزر یخچال ذخیره شوند زیرا سطح رطوبت دارند. در عوض، توت ها را در مخلوطی از 4 فنجان آب و 1/2 فنجان سرکه سفید مقطر بشویید. آنها را در صافی ابکش کنید و اجازه دهید تا کمی خشک شود و سپس آنها را با صافی در یخچال خود نگه دارید تا هوا در اطراف آنها پخش شود. این باعث می شود تا انواع توت ها به سرعت از بین نروند و تا یک هفته بمانند.
توجه: توت ها طعم یا بوی سرکه را حفظ نخواهند کرد.
نظر
هنوز نظری داده نشده است.
  • صفحه :
  • 1


هنوز به این بحث پاسخی داده نشده است
مهمان
پاسخ شما
کد امنیتی
لطفا کپچای زیر را تکمیل نمایید
© 2018 , وب سایت رژیم سلامتیاستفاده از مطالب تنها با درج لینک مستقیم مجاز است.

Search