1. دکتر فتحی
  2. تغذیه و بیماری
  3. دوشنبه, 30 تیر 1393

نکات زیر را جدی بگیرید

- مصرف موادغذایی پروتئینی با منشاء حیوانی مانند ( گوشت‌قرمز، تخم‌مرغ، انواع ماهی و میگو )  را به حداقل ممكن برسانید
- محصولات لبنی ( شیر و انواع پنیر ) را کمتر بخورید زیرا دارای پروتئین هستند می‌تواند سطح اوره خون را افزایش دهد.
- روزی 6 لیوان آب و حتی بیشتر بنوشید.
- مصرف انواع حبوبات و قارچ را محدود کنید زیرا زمینه تولید اوره و كراتینین بالا می برد.
- آب سبزیجات تازه مصرف کنید زیرا هم آب و هم املاح مورد نیاز بدنتان را تامین کنید.
- ماءالشعیر با غذایتان نخورید زیرا زمینه تولید اوره و كراتینین را افزایش خواهد داد.
- ممكن است با توجه به شرایط بیماری، پزشك معالج شما یك رژیم‌غذایی با ‌پتاسیم پایین را توصیه نماید لذا باید از خوردن موادغذایی مانند ( برگه زردآلو، گوجه‌فرنگی، كیوی، کشمش، آووکادو، پودر فلفل قرمز، شکلات و پودر کاکائو، پسته و تخمه کدو و آفتابگردان ) كه از منابع پتاسیم هستند، خودداری كنید.
- مصرف نوشیدنی های کافئین‌دار مانند چای ( از چای‌سبز گرفته تا چای‌سیاه )، قهوه و نسکافه را کاهش دهید زیرا مدر هستند و می‌توانند سبب کم آبی بدن شوند كه با وضعیت شما خوب نیست.
- مطالعات مصرف ( گل‌کلم، کاهو، خیار، انواع جوانه‌ها، شلغم، جو، تربچه و شیرسویا ) در شرایط کراتینین بالا مفید می داند لذا با نظر پزشکتان در برنامه غذایی خود مصرف کنید
- گاهی پزشک متخصص یك رژیم‌غذایی با فسفر پایین توصیه كند. لذا باید از خوردن ( پنیر، کنجد، تخمه کدو و آفتابگردان ) اجتناب كنید. ولی خوردن ( انبه، هویج، گل‌کلم، سیب، گلابی ) میزان فسفر را افزایش نمی‌دهد لذا خوردن آنها می‌تواند مفید باشد.

رای به این پست
نظر
هنوز نظری داده نشده است.


هنوز به این بحث پاسخی داده نشده است
مهمان
پاسخ شما
کد امنیتی
لطفا کپچای زیر را تکمیل نمایید

تمامي كالاها و خدمات سایت رژیم سلامتی، حسب مورد داراي مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعاليت‌های اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوری اسلامی ايران است.

تمامي كالاها و خدمات سایت رژیم سلامتی، حسب مورد داراي مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعاليت‌های اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوری اسلامی ايران است.

© 2019 , وب سایت رژیم سلامتیاستفاده از مطالب تنها با درج لینک مستقیم مجاز است. حامی: Email Specialist

Search